Skåne

Lokalmöten för Skåne, i restaurang Yun Lee i Eslöv. Bryggargatan 1 (rakt över gatan om du kommer med tåg). Mötena hålls sista veckan i varje månad enligt ett rullande schema, måndag till torsdag. 18.30 -21.00.

Yun Lee är en restaurang med asiatisk mat och vi brukar äta något när vi träffas.

Se kalendariet för kommande datum.

Medlemmar i VBU får kallelse via mail till våra möten, och en uppmaning att anmäla deltagande. Om någon är intresserad av vår förening är sådana personer också välkomna till ett möte för att bekanta sig med oss. För fortsatt deltagande ska man vara medlem.

Våra möten innehåller oftast huvudpunkterna:
1. Aktuellt i föreningen.
2. Uppdatering om hur det går med aktuella lokala vårdnadsfall.

Hälsningar VBU Skåne, genom Caj Bülow
Kontakt: caj.imunka@vardnad.se

Yun Lee